Behandelingen

In mijn praktijk zijn diverse behandelingen mogelijk. Zie hieronder.

 

Reiki Healing
&
Reiki Cursussen


Door middel van handoplegging (energieoverdracht) herstelt de balans tussen lichaam en geest. Het bevordert het zelfgenezend vermogen en kan pijn verminderen of zelfs wegnemen. Bovendien ervaar je een enorme ontspanning als je je hieraan overgeeft. 

Eerste behandeling + intake: € 55,00

 elke volgende behandeling € 45,00


REIKI CURSUSSEN

Reiki 1 cursus: 2 dagen incl. reader en certificaat €185,00

Reiki 2 of Reiki 3A cursus: 1 dag incl. reader en certificaat €135,00

Reiki Master cursus: Op aanvraag

Ontspanningsmassage


Een zachte en ontspannende massage van het hoofd, nek en de rug waarbij knedingen, fricties en zachtheid elkaar afwisselen en de spieren en het lichaam op een vriendelijke manier laten ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt immers ook voor een mentale ontspanning.

Hoofd/nek/rug € 42,50

+ = plus voeten € 45,00

++ = plus voeten en gezicht € 48,00

Combi behandeling (Reiki/massage)


Een combinatie van Reiki healing en ontspanningsmassage.

Eerste behandeling + intake: € 55,00

 elke volgende behandeling € 45,00

Access Bars


De Access Bars zijn specifieke punten op het hoofd die bepaalde thema's en onderwerpen in ons leven belichamen. Door een subtiele aanraking van de 32 energiepunten (Bars) op het hoofd gedurende een bepaalde tijd in een bepaalde volgorde, ontladen deze waardoor je jouw belemmerende gedachten en conclusies over deze thema's loslaat.

Bij mij begint een Access Bars behandeling altijd met een "clearing".

Eerste behandeling + intake: € 59,00

 elke volgende behandeling € 49,00

Acces Facelift


Een access bars facelift is een zeer ontspannende behandeling voor het gehele lichaam en geest, die ervoor zorgt dat je een frissere, jongere uitstraling krijgt. Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnenuit, waardoor rimpeltjes en lijntjes kunnen verdwijnen.

Eerste behandeling + intake: € 59,00

elke volgende behandeling € 49,00


BRTT /TRB Trauma Release


BRTT® - BODY REMEMBERS TRAUMA THERAPY

is een therapeutische benadering die het eigen lichaam aanwendt om opgebouwde stress, chronische spanning, pijn, trauma, angsten, woede, verdriet, eenzaamheid en meer los te laten. Deze emoties zijn opgeslagen in je lichaam (PSOAS). "Je lichaam weet het, zelfs als je brein het vergeet." 
Deze emoties, wanneer ze in het lichaam worden vastgehouden, kunnen bijdragen aan zowel mentale als fysieke problemen. Door het lichaamsgerichte proces van BRTT® worden de opgeslagen pijn en emoties vrijgegeven, zodat de onderliggende problemen kunnen worden aangepakt. Deze methode omvat geen zoeken in de geest; in plaats daarvan richt het zich op onbewuste processen binnen het lichaam. BRTT® maakt voornamelijk gebruik van het lichaamsgeheugen. Door los te laten wat binnenin vastgehouden wordt, vindt genezing plaats en kun je loslaten wat niet langer bij jou hoort. 


TRB - TRAUMA RELEASE BREATHWORK
Met TRB ademtechnieken kun je mentale, emotionele en fysiologische spanning loslaten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel. Het kan de pijn vanuit je onderbewuste op een veilige manier helen en negatieve emoties transformeren. TRB dient als een poort naar het rijk van emoties. 

De combinatie van BRTT® en TRB voegt een extra laag toe aan de therapie, waardoor je je ego opzij kunt zetten en nog dieper in je lichaam kunt gaan. Dit proces vergemakkelijkt het loslaten van opgeslagen emoties. Het versterkt het natuurlijke proces van je lichaam om van begin tot eind te genezen, waardoor chronische spanning wordt losgelaten en je systemen op cellulair niveau worden geherstructureerd. 

Let op! Contra-indicaties waardoor BRTT/TRB helaas niet voor jou geschikt is;

* Bij Zwangerschap

* Bij behandeling hersenbloeding, glaucoom, hart-/vaatziekten

* Bij Epilepsie

* Bij Psychose gevoeligheid

Bij twijfel, neem dan even contact op met je/de huisarts.

Kosten

  • BRTT&TRB  € 175,00, vooraf betalen
  • BRTT  € 75,00, vooraf betalen
  • TRB  € 100,00, vooraf betalen


Voetreflex


Voetreflexmassage is een massage van drukpunten op en onder de voet waardoor het genezingsproces en de energiestroom van het lichaam wordt geactiveerd. Tevens verbetert de bloeddoorstroming in organen en weefsels maar ook de opname van zuurstof.

Eerste behandeling + intake: € 55,00

 elke volgende behandeling € 45,00

Roos Reading


Een Roos reading is reading waarbij je energie wordt gelezen d.m.v. het symbool "De Roos"  De verschillende delen van de roos (jouw roos) geven informatie over belangrijke aspecten van je leven en laten zien waar nog aandacht aan besteed mag worden omdat er nog zwaarte rust op bepaalde situaties uit je leven tot nu toe.

Volgens cliënten een bijzondere ervaring.

Kosten € 75,00

Rite of the Womb


Rite of the Womb (Rite van de Baarmoeder) is herkomstig uit Zuid-Amerika. De 13de rite van de Munay Ki is een ritueel voor vrouwen (maar ook mannen) van heling en bevrijding dat ons herinnert aan deze essentiële waarheid: De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen.....De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven. De collectieve vrouwelijke energie (die aanwezig is bij zowel vrouwen als mannen) is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen vrouwen (maar ook mannen) ook een stuk bewust en/of onbewust pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met zich mee, of is er een kwetsuur opgelopen in dit leven, waardoor de vrouwelijke energie voor een groot deel verloren ging. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw (en man) zich weer mag herinneren wie zij/hij werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

Door als vrouw de Rite of the Womb te ondergaan wordt je zelf ook Wombkeeper wat het mogelijk maakt om de Rite ook over te dragen.

Mannen kunnen de Rite of the Womb ook ondergaan maar kunnen deze niet overdragen omdat overdracht vanuit de baarmoeder wordt gedaan.

Kosten € 75,00

Sjamanistische Droomreis


Bij een droomreis begeleid ik je met het ritmische geluid van o.a. mijn helende sjamanendrum waardoor je in een trance raakt. Een trance betekent dat je in een andere bewustzijnstoestand verkeert. Doordat je je in een andere bewustzijnstoestand bevindt, zou je mogelijk met jezelf in contact kunnen komen. Het is de bedoeling dat je inzicht krijgt in wat belangrijk voor je is. In het sjamanisme wordt ervan uitgegaan dat ALLES een geest heeft en dat je door daarmee in contact te treden jezelf en anderen kunt genezen. Het idee is dat een droomreis antwoord zou kunnen geven op vragen en/of angsten waar je mee zit. Het kan je ook in contact brengen met je krachtdier(en) en andere lichtwezens. Een krachtdier is een beschermgeest in de vorm van een dier. Een lichtwezen is een hogere energie zonder fysiek lichaam. Tijdens je droomreis kun je eventueel de krachtdieren en lichtwezens die je tegenkomt vragen stellen over wat voor jou belangrijk is. Ook is het belangrijk om goed op symbolen te letten tijdens je droomreis want die zouden je informatie kunnen geven over je levenspad.

Kosten € 45,00

Meditatie avond voor 2 personen - uitsluitend op afspraak


Liggend op een comfortabele matras, meditaties en klanken ondergaan die je een diepe ontspanning geven. Deze avond wordt afgesloten met een heerlijk kopje thee met wat lekkers en het trekken van een orakelkaart. ECHT een verwenmoment voor jezelf.

Kosten per persoon € 25,00